Poriin Hokutoryu ju-jutsun 1.dan arvo

lähettänyt PJJS Staff. 13.3.2018 klo 1.14   [ 28.3.2018 klo 0.13 päivitetty ]
Kevätleirillä 10.3.2018 myönnettiin Jari Korsgrundille ensimmäisen danin mustavyö. Se on seuran 30-vuotisessa historiassa ensimmäinen Hokutoryu ju-jutsu dan-arvo, joka on myönnetty Porin ju-jutsu seuralle. Korsgrund on pitkän linjan ju-jutsuka harjoittelun hän on aloittanut jo 90-luvun alussa.  Korsgrund on vastannut seuran Hokutoryu ju-jutsun ohjauksesta viimeiset kaksitoista vuotta. Harjoitusten ohjauskertoja viikossa kertyy 3-4kpl. Tänä aikana on seuran harrastajista kolme saavuttanut ruskeanvyön arvon.

Mustan vyön kokeeseen oppia on haettu oman seuran harjoittelun lisäksi muualta. Kolmen viimeisen vuoden aikana on harjoituksissa käyty Turussa Petri Kolehmaisen 4.dan ja  Raumalla Tero Koiviston 5.dan opeissa.
Seura onnittelee isosti  saavutuksesta :)

Porissa on tällä hetkellä kaksi mustaa vyötä toisen haltija on Vesa Vitikainen, joka on suorittanut 1-danin Varkauden ju-jutsuseurassa harjoitellessa.

Kuva linkki
1.Dan Jari K 2018
Kuvassa Soke A.Niiniketo sitoo vyötä. Kuvassa myös Hanshi T.Hirvonen, Hanshi R. Väntär ja Karateliiton uusi puheenjohtaja Kimmo Koski.
Linkit:
Porilainen
Haastattelu Radio Pori


Comments