Peruskurssit

TERVETULOA KURSSEILLEMME
Uudet kurssit ilmoitetaan uutiset-sivulla.


Peruskurssiemme kautta moni on löytänyt uuden upean harrastuksen. 
Peruskurssin harjoituksissa peruskunnon lähtötasolla ei ole merkitystä, etkä tarvitse aiempaa kokemusta kamppailulajeista. Peruskurssin harjoituksissa otetaan huomioon jokaisen harjoittelijan henkilökohtaiset fyysiset ominaisuudet ja jokainen voi harjoitella omien tavoitteidensa mukaan, olkoon se sitten itsepuolustuksen oppiminen tai kunnon kohentaminen.

Peruskursseilla opetellaan lajin alkeet ja lajille ominainen etiketti.  I
lmoittautuneille pyritään lähettämään mahdollisimman pikaisesti vastausviesti, jossa kerrotaan kurssin yksityiskohdista. 
Peruskurssilla voi käydä kokeilemassa maksutta kaksi  kertaa tuntuuko laji omalta. Tämän jälkeen peruskurssimaksu pitää olla maksettu ja maksusta näytetään kuitti ohjaajalle. 

Etkö pääse ensimmäisiin treeneihin? Eipä huolta peruskurssilla kaikkia tekniikoita kerrataan paljon ja mukaan pääsee 2 viikon ajan kurssin alusta.

Peruskurssi päättyy keltaisen vyön kokeeseen.

https://sites.google.comhttps://sites.google.com/site/hokutoryupori/news/hokutoryuperuskussialkaa2012     https://porinjujutsuseura.mycashflow.fi/category/4/peruskurssit

Ilmoittaudu kurssille nettilomakkeen kautta. 

Keltaisen vyökokeen maksut 

Kurssimaksujen lisäksi tulevat maksut, kurssin vyökokeeseen osallistuvilta.
-Hokutoryu ju-jutsu:  graduointimaksu 20eur
-Kenjutsu: passimaksu 30eur ja  garduointimaksu 25eur
-Potkunyrkkeily:  graduointimaksu
-IKF kobudo: passimaksu, graduointimaksu
-Junnu ju-jutsu: graduointimaksu 20eur ja passimaksu 25eur

-HOKUTORYU JU-JUTSU
Ikäraja on 15 vuotta. Pidemmän kamppailutaustan omaavat ottakaa suoraan yhteyttä. Kurssi harjoittelee kaksi kertaa viikossa.  Peruskurssilla riittää varustuksena t-paita ja veryttelyhousut. Peruskurssilla  opitaan lyöntejä sekä potkuja ja esimerkiksi otteista irroittautumisia turvallisessa ympäristössä pätevien valmentajien ohjauksessa.


-KENJUTSU- japanilaisen miekan käsittely
Ikäraja on 15 vuotta. Varustus bokuto + saya, vyö ja verkkarit tai valkoinen gi. Seuralla muutamia bokkeneita lainattavissa
. Harjoitukset on kerran viikossa. Katso lisää 

-POTKUNYRKKEILY (Kankaanpää)
Ikäräja on 14 vuotta. Kurssi harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Varustus T-paita ja verytttelyhousut. Pidemmän kamppailutaustan omaavat ottakaa suoraan yhteyttä. . Katso lisää

-
KOBUDO
Tällä hetkellä kobudoa harjoitellaan vain seuran sisällä, emme järjestä peruskursseja. Mahdollisuus tulla lajin pariin esim. Hokutoryu ju-jutsun kautta.

-JUNIORI JU-JUTSU: Katso lisää


"KUNTOPOTKUNYRKKEILY"
Katso ajat seuran harjoituskalenterista.
Maksu on tällöin 10-kortti tai kk-maksu (kymppikortti ja kk-maksut eivät sisällä seuran jäsenmaksua.

Harjoitusaktiivisuus

Harjoitusaktiivisuutta seurataan harjoituskorttien avulla. Kaikilla harjoittelijoilla mustan vyön asteita lukuun ottamatta, on oma henkilökohtainen harjoituskortti. Harjoituskortti on lajikohtainen.  Harjoituskortti tulee jättää tatamin reunalle joka kerta harjoituksiin saavuttaessa. Harjoituskorttiin annetaan merkintä  harjoituskerrasta.

 


Comments