Peruskurssit

TERVETULOA KURSSEILLEMME

Uudet kurssit ilmoitetaan uutiset-sivulla.

Peruskurssiemme kautta moni on löytänyt uuden upean harrastuksen. Peruskurssin harjoituksissa peruskunnon lähtötasolla ei ole merkitystä, etkä tarvitse aiempaa kokemusta kamppailulajeista. Peruskurssin harjoituksissa otetaan huomioon jokaisen harjoittelijan henkilökohtaiset fyysiset ominaisuudet ja jokainen voi harjoitella omien tavoitteidensa mukaan, olkoon se sitten itsepuolustuksen oppiminen tai kunnon kohentaminen.

Peruskursseilla opetellaan lajin alkeet ja lajille ominainen etiketti. Ilmoittautuneille pyritään lähettämään mahdollisimman pikaisesti vastausviesti, jossa kerrotaan kurssin yksityiskohdista. Peruskurssilla voi käydä kokeilemassa maksutta kaksi kertaa tuntuuko laji omalta. Tämän jälkeen peruskurssimaksu pitää olla maksettu ja maksusta näytetään kuitti ohjaajalle.

Etkö pääse ensimmäisiin treeneihin? Eipä huolta peruskurssilla kaikkia tekniikoita kerrataan paljon ja mukaan pääsee 2 viikon ajan kurssin alusta.

Peruskurssi päättyy keltaisen vyön kokeeseen.

https://sites.google.comhttps://sites.google.com/site/hokutoryupori/news/hokutoryuperuskussialkaa2012
https://porinjujutsuseura.mycashflow.fi/category/4/peruskurssit

Ilmoittaudu kurssille nettilomakkeen kautta.

Keltaisen vyökokeen maksut

Vyökokeeseen osallistuvilta.

-Hokutoryu ju-jutsu: passimaksu 25eur ja graduointimaksu 20eur

-Kenjutsu: passimaksu 30eur ja garduointimaksu

-IKF kobudo: passimaksu ja graduointimaksu

-Junnu ju-jutsu: passimaksu 25eur ja graduointimaksu 20eur

-HOKUTORYU JU-JUTSU

Ikäraja on 15 vuotta. Pidemmän kamppailutaustan omaavat ottakaa suoraan yhteyttä. Kurssi harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Peruskurssilla riittää varustuksena t-paita ja veryttelyhousut. Peruskurssilla opitaan lyöntejä sekä potkuja ja esimerkiksi otteista irroittautumisia turvallisessa ympäristössä pätevien valmentajien ohjauksessa.

-KENJUTSU- japanilaisen miekan käsittely

Ikäraja on 15 vuotta. Varustus bokuto + saya, vyö ja verkkarit tai valkoinen gi. Seuralla muutamia bokkeneita lainattavissa. Harjoitukset on kerran viikossa. Otamme mukaan nonstop, ota yhteyttä sähköpostilla.

-KUNTOPOTKUNYRKKEILY ( vain Kankaanpää)

Ikäräja on 13 vuotta. Harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Varustus T-paita ja verytttelyhousut.

-KOBUDO

Tällä hetkellä kobudoa harjoitellaan vain seuran sisällä, emme järjestä peruskursseja. Mahdollisuus tulla lajin pariin esim. Hokutoryu ju-jutsun kautta.

-JUNIORI JU-JUTSU: Katso lisää

Harjoitusaktiivisuus

Harjoitusaktiivisuutta seurataan harjoituskorttien avulla. Kaikilla harjoittelijoilla mustan vyön asteita lukuun ottamatta, on oma henkilökohtainen harjoituskortti. Harjoituskortti on lajikohtainen. Harjoituskortti tulee jättää tatamin reunalle joka kerta harjoituksiin saavuttaessa. Harjoituskorttiin annetaan merkintä harjoituskerrasta.