Peruskurssit

TERVETULOA KURSSEILLEMME

Uudet kurssit ilmoitetaan uutiset-sivulla.

Peruskurssiemme kautta moni on löytänyt uuden upean harrastuksen. Peruskurssin harjoituksissa peruskunnon lähtötasolla ei ole merkitystä, etkä tarvitse aiempaa kokemusta kamppailulajeista. Peruskurssin harjoituksissa otetaan huomioon jokaisen harjoittelijan henkilökohtaiset fyysiset ominaisuudet ja jokainen voi harjoitella omien tavoitteidensa mukaan, olkoon se sitten itsepuolustuksen oppiminen tai kunnon kohentaminen.

Peruskursseilla opetellaan lajin alkeet ja lajille ominainen etiketti. Ilmoittautuneille pyritään lähettämään mahdollisimman pikaisesti vastausviesti, jossa kerrotaan kurssin yksityiskohdista. Peruskurssilla voi käydä kokeilemassa maksutta kaksi kertaa tuntuuko laji omalta. Tämän jälkeen peruskurssimaksu pitää olla maksettu ja maksusta näytetään kuitti ohjaajalle.

Etkö pääse ensimmäisiin treeneihin? Eipä huolta peruskurssilla kaikkia tekniikoita kerrataan paljon ja mukaan pääsee 2 viikon ajan kurssin alusta.

Peruskurssi päättyy keltaisen vyön kokeeseen.

https://sites.google.comhttps://sites.google.com/site/hokutoryupori/news/hokutoryuperuskussialkaa2012
https://porinjujutsuseura.mycashflow.fi/category/4/peruskurssit

Ilmoittaudu kurssille nettilomakkeen kautta.

Keltaisen vyökokeen maksut

Vyökokeeseen osallistuvilta.

-Hokutoryu ju-jutsu: passimaksu ja graduointimaksu (voimassa oleva lisenssi)

-Kenjutsu: passimaksu ja garduointimaksu

-IKF kobudo: passimaksu ja graduointimaksu

-Kalahi: passimaksu ja garduointimaksu

-Junnu ju-jutsu: passimaksu ja graduointimaksu (voimassa oleva lisenssi)

-HOKUTORYU JU-JUTSU

Ikäraja on 15 vuotta. Pidemmän kamppailutaustan omaavat ottakaa suoraan yhteyttä. Kurssi harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Peruskurssilla riittää varustuksena t-paita ja veryttelyhousut. Peruskurssilla opitaan lyöntejä sekä potkuja ja esimerkiksi otteista irroittautumisia turvallisessa ympäristössä pätevien valmentajien ohjauksessa.

-KENJUTSU- japanilaisen miekan käsittely

Kenjutsu - the art of sword fighting, lajilla on pitkät perinteet japanilaisten sotureiden historiassa.

Kenjutsun peruskurssilla harjoitellaan miekankäsittelyn perusteita, lyöntejä ja torjuntoja, katoja sekä tehdään erillaisia harjoitteita parin kanssa. Kenjutsu kehittää liikkumista, kehonhallintaa, kamppailussa tarvittavaa etäisyyden tajua sekä perinteisten budolajien tuntemusta.

Kenjutsu sopii kaikille, mutta erityisesti myös vanhemmille harrastajille, jotka haluavat astua budolajien maailmaan mutta kokevat muut lajit liian "repiviksi". Alaikäraja kurssilla on 15-vuotta, yläikärajaa ei ole. Kenjutsua voi siis harrastaa koko perheen voimin! Harjoitukset on kerran viikossa.

Otamme mukaan nonstop, ota yhteyttä sähköpostilla.

-KUNTOPOTKUNYRKKEILY ( vain Kankaanpää)

Ikäräja on 13 vuotta. Harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Varustus T-paita ja verytttelyhousut.

-KOBUDO

Tällä hetkellä kobudoa harjoitellaan vain seuran sisällä, emme järjestä peruskursseja. Mahdollisuus tulla lajin pariin esim. Hokutoryu ju-jutsun kautta.

-JUNIORI JU-JUTSU: Katso lisää

-Kalahi

Ikäraja on 15 vuotta. Otamme mukaan myös nonstop, ota yhteyttä sähköpostilla.

Harjoitusaktiivisuus

Harjoitusaktiivisuutta seurataan harjoituskorttien avulla. Kaikilla harjoittelijoilla mustan vyön asteita lukuun ottamatta, on oma henkilökohtainen harjoituskortti. Harjoituskortti on lajikohtainen. Harjoituskortti tulee jättää tatamin reunalle joka kerta harjoituksiin saavuttaessa. Harjoituskorttiin annetaan merkintä harjoituskerrasta.