Peruskurssit

TERVETULOA KURSSEILLEMME

Uudet kurssit ilmoitetaan myös uutiset-sivulla.
Kurssit kevät 2024

-HOKUTORYU JU-JUTSU

Peruskurssiemme kautta moni on löytänyt uuden upean harrastuksen. Peruskurssin harjoituksissa peruskunnon lähtötasolla ei ole merkitystä, etkä tarvitse aiempaa kokemusta kamppailulajeista. Peruskurssin harjoituksissa otetaan huomioon jokaisen harjoittelijan henkilökohtaiset fyysiset ominaisuudet ja jokainen voi harjoitella omien tavoitteidensa mukaan, olkoon se sitten itsepuolustuksen oppiminen tai kunnon kohentaminen. Ikäraja on 15 vuotta. Pidemmän kamppailutaustan omaavat ottakaa suoraan yhteyttä. Kurssi harjoittelee kaksi kertaa viikossa.  Peruskurssilla riittää varustuksena t-paita ja veryttelyhousut. Peruskurssilla  opitaan lyöntejä sekä potkuja ja esimerkiksi otteista irroittautumisia turvallisessa ympäristössä pätevien valmentajien ohjauksessa sekä opetellaan lajin alkeet ja lajille ominainen etiketti.


Peruskurssilla voi käydä kokeilemassa maksutta kaksi  kertaa tuntuuko laji omalta. Tämän jälkeen peruskurssimaksu pitää olla maksettu ja maksusta näytetään kuitti ohjaajalle. 

Etkö pääse ensimmäisiin treeneihin? Eipä huolta peruskurssilla kaikkia tekniikoita kerrataan paljon ja mukaan pääsee 2 viikon ajan kurssin alusta. Peruskurssi päättyy keltaisen vyön kokeeseen.

Ilmoittaudu kurssille nettilomakkeen kautta. 


https://sites.google.comhttps://sites.google.com/site/hokutoryupori/news/hokutoryuperuskussialkaa2012
https://porinjujutsuseura.mycashflow.fi/category/4/peruskurssit

-KENJUTSU- japanilaisen miekan käsittely

Kenjutsu - the art of sword fighting, lajilla on pitkät perinteet japanilaisten sotureiden historiassa.

Kenjutsun peruskurssilla harjoitellaan miekankäsittelyn perusteita, lyöntejä ja torjuntoja, katoja sekä tehdään erillaisia harjoitteita parin kanssa. Kenjutsu kehittää liikkumista, kehonhallintaa, kamppailussa tarvittavaa etäisyyden tajua sekä perinteisten budolajien tuntemusta.

Kenjutsu sopii kaikille, mutta erityisesti myös vanhemmille harrastajille, jotka haluavat astua budolajien maailmaan mutta kokevat muut lajit liian "repiviksi". Alaikäraja kurssilla on 15-vuotta, yläikärajaa ei ole. Kenjutsua voi siis harrastaa koko perheen voimin! Harjoitukset on kerran viikossa.  Otamme mukaan nonstop, ota yhteyttä sähköpostilla.

-KOBUDO

Tällä hetkellä kobudoa harjoitellaan vain seuran sisällä, emme järjestä peruskursseja. Mahdollisuus tulla lajin pariin esim. Hokutoryu ju-jutsun kautta.

-JUNIORI JU-JUTSU: Katso lisää

Harjoitusaktiivisuus

Harjoitusaktiivisuutta seurataan harjoituskorttien avulla. Kaikilla harjoittelijoilla mustan vyön asteita lukuun ottamatta, on oma henkilökohtainen harjoituskortti. Harjoituskortti on lajikohtainen.  Harjoituskortti tulee jättää tatamin reunalle joka kerta harjoituksiin saavuttaessa. Harjoituskorttiin annetaan merkintä  harjoituskerrasta.