Harjoitukset tauolle 3.12.2020

Harjoitustoiminnan keskeytys

Päivitetty 22.2.2021

EI HARJOITUKSIA 23.3.2021 ASTI (TÄLLÄ KERTAA)

Alle 20-vuotiaat voivat edelleen harjoitella tietyin rajoituksin. Harjoittelu alle 20-vuotiaiden toimintaan varatuilla vuoroilla tulee toteutua turvavälein ja ilman lähikontaktia. Tämä tarkoittaa muun muassa peliharjoittelussa, voimistelussa, kamppailulajiharjoittelussa pidättäytymistä lähikontaktityyppisestä harjoittelusta sekä sisä- että ulkotiloissa. Harjoittelu tulee suunnitella niin, että kontakteja ei synny. Ulkoliikuntaa suositellaan lämpimästi, mutta joukkokokoontumisia tulee välttää, eikä yleisötapahtumia tule järjestää. Sisäliikuntatiloissa toteutettava alle 20-vuotiaiden kilpailu-, ottelu- tai sarjatoiminta pidetään edelleen keskeytettynä. Urheilutapahtumia ja -kilpailuja ei tule järjestää. Suositus koskee yksilö- ja joukkuelajien liikunta- ja urheilutapahtumia sisä- ja ulkotiloissa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta hygieniasuosituksista ja turvaväleistä tulee voida noudattaa.Suositus harrastustoiminnasta ei koske yksilö- tai ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja I-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa sekä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua. ATTR:n suositusten mukaisesti sisätiloissa ei toistaiseksi järjestetä aikuisten harrastustoimintaakoskien myös Porin seudun kansalaisopiston toimintaa. Myös yksityisten toimijoiden toivotaan noudattavan suosituksia.


Päivitetty 3.2.2021

Junnut 9-14v aloittavat harjoitukset 7.2.2021 klo 16.00 u-talon tatamilla.
Vanhemmille on lähetetty ohjeet miten toimitaan.

--------

Päivitetty 12.1.2021

Kaikki treenit ovat tauolla ohjeistuksen mukaan 31.1.2021 asti.

--------

Päivitetty 5.1.2021

Porin kaupunki jatkaa tilojensa käyttörajoituksia 23. tammikuuta 2021 saakka osana koronaviruksen leviämisen ehkäisyä.

Seuran johtokunta kokoontui 5.1.2021 ja päätimme jatkaa myös alle 15v taukoa. Kaikki treenit ovat tauolla ohjeistuksen mukaan 23.1.2021 asti. Tiedotamme harjoitusten alkamisajankohdasta myöhemmin.

----------

Porin kaupunki jatkaa tilojensa käyttörajoituksia 10. tammikuuta 2021 saakka osana koronaviruksen leviämisen ehkäisyä.

02.12.2020 PJJS

Porin kaupunki keskeyttää aikuisten harrastustoiminnan urheilutalolla. Rajoitus ei koske yksilö- tai ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja I-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa sekä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.

Alle 15 –vuotiaat ikäluokat voivat jatkaa harjoittelua, kun tarkasti noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön. Harrastustoiminnassa ja julkisten tilojen käytössä on huolehdittava, että osallistujien on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa. Vanhempien tulee käyttää maskia lapsia noutaessaan, kontakteja vältetään.

Porin ju-jutsu seura keskeyttää kaiken harrastustoiminnan sisätiloissa, koska emme pysty takaamaan, että alle 15v-osallistujien on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa.

Ilmoitamme kun harrastustoimintaa on mahdollista jatkaa.


Pysykää terveenä.

Terveisin Porin ju-jutsu seuran johtokunta