Harjoitukset tauolle 3.12.2020

Harjoitustoiminnan keskeytys


Harrastustoiminta

Päivitetty 1.6.2021

Lähikontaktia (sisätiloissa) tulee välttää, EI aikuisten ju-jutsu harjoituksia urheilutalolla.

Aikuisten harrastustoiminta:

Aikuisten ulkotiloissa toteutettava normaali ryhmäharrastaminen sekä ottelutoiminta sallittiin 31.5.2021 alkaen.

Sisäharrastuksia voidaan järjestää, jos turvaohjeita, kuten hygieniaohjeita ja turvavälejä pystytään noudattamaan. Maskien käyttöä suositellaan, kun se on mahdollista.

Myös aikuisten ryhmäliikuntaharrastukset sallitaan sisätiloissa lähikontakteja mahdollisuuksien mukaan välttäen.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta:

  • Lapset ja nuoret voivat harjoitella ja kilpailla lajinomaisesti ilman turvaväliä sekä sisällä että ulkona

  • Ulkona tapahtuvaa harrastamista on hyvä suosia

  • Mahdollisesti paikalla olevien vanhempien tai saattajien tulisi noudattaa voimassa olevia turvaohjeita

---------

Päivitetty 10.4.2021

EI HARJOITUKSIA 18.4.2021 ASTI (TÄLLÄ KERTAA)

---------

Päivitetty 26.3.2021

EI HARJOITUKSIA 11.4.2021 ASTI

Kaupungin tilojen käyttörajoitukset säilyvät ennallaan 11. huhtikuuta saakka, jonka jälkeen tilannetta arvioidaan uudelleen.

Alakouluikäisten ja sitä nuorempien, eli vuonna 2008 ja tätä myöhemmin syntyneiden lasten harrastustoimintaa voidaan jatkaa siten, että turvavälit toteutuvat myös harjoituksen aikana. Tämä tarkoittaa mm. peliharjoittelussa, voimistelussa ja kamppailulajiharjoittelussa pidättäytymistä lähikontaktityyppisestä harjoittelusta. Harjoitukset sekä sisä- että ulkotiloissa tulee suunnitella niin, että etäisyydet säilyvät ja kontakteja tulee välttää. Pukutiloja ei myöskään suositella käytettäväksi, mikäli suinkin mahdollista. Erityistä huomiota turvaväleihin tulee kiinnittää siirtymisen, pukeutumisen ja mahdollisen jonottamisen aikana

--------

Päivitetty 22.2.2021

EI HARJOITUKSIA 23.3.2021 ASTI

Alle 20-vuotiaat voivat edelleen harjoitella tietyin rajoituksin. Harjoittelu alle 20-vuotiaiden toimintaan varatuilla vuoroilla tulee toteutua turvavälein ja ilman lähikontaktia. Tämä tarkoittaa muun muassa peliharjoittelussa, voimistelussa, kamppailulajiharjoittelussa pidättäytymistä lähikontaktityyppisestä harjoittelusta sekä sisä- että ulkotiloissa. Harjoittelu tulee suunnitella niin, että kontakteja ei synny. Ulkoliikuntaa suositellaan lämpimästi, mutta joukkokokoontumisia tulee välttää, eikä yleisötapahtumia tule järjestää. Sisäliikuntatiloissa toteutettava alle 20-vuotiaiden kilpailu-, ottelu- tai sarjatoiminta pidetään edelleen keskeytettynä. Urheilutapahtumia ja -kilpailuja ei tule järjestää. Suositus koskee yksilö- ja joukkuelajien liikunta- ja urheilutapahtumia sisä- ja ulkotiloissa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta hygieniasuosituksista ja turvaväleistä tulee voida noudattaa.Suositus harrastustoiminnasta ei koske yksilö- tai ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja I-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa sekä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua. ATTR:n suositusten mukaisesti sisätiloissa ei toistaiseksi järjestetä aikuisten harrastustoimintaakoskien myös Porin seudun kansalaisopiston toimintaa. Myös yksityisten toimijoiden toivotaan noudattavan suosituksia.
--------

Päivitetty 3.2.2021

Junnut 9-14v aloittavat harjoitukset 7.2.2021 klo 16.00 u-talon tatamilla.
Vanhemmille on lähetetty ohjeet miten toimitaan.

--------

Päivitetty 12.1.2021

Kaikki treenit ovat tauolla ohjeistuksen mukaan 31.1.2021 asti.

--------

Päivitetty 5.1.2021

Porin kaupunki jatkaa tilojensa käyttörajoituksia 23. tammikuuta 2021 saakka osana koronaviruksen leviämisen ehkäisyä.

Seuran johtokunta kokoontui 5.1.2021 ja päätimme jatkaa myös alle 15v taukoa. Kaikki treenit ovat tauolla ohjeistuksen mukaan 23.1.2021 asti. Tiedotamme harjoitusten alkamisajankohdasta myöhemmin.

----------

Porin kaupunki jatkaa tilojensa käyttörajoituksia 10. tammikuuta 2021 saakka osana koronaviruksen leviämisen ehkäisyä.

02.12.2020 PJJS

Porin kaupunki keskeyttää aikuisten harrastustoiminnan urheilutalolla. Rajoitus ei koske yksilö- tai ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja I-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa sekä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.

Alle 15 –vuotiaat ikäluokat voivat jatkaa harjoittelua, kun tarkasti noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön. Harrastustoiminnassa ja julkisten tilojen käytössä on huolehdittava, että osallistujien on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa. Vanhempien tulee käyttää maskia lapsia noutaessaan, kontakteja vältetään.

Porin ju-jutsu seura keskeyttää kaiken harrastustoiminnan sisätiloissa, koska emme pysty takaamaan, että alle 15v-osallistujien on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa.

Ilmoitamme kun harrastustoimintaa on mahdollista jatkaa.


Pysykää terveenä.

Terveisin Porin ju-jutsu seuran johtokunta